++++ Adib Raha Kimi Luqman ++++

By: Mama Kimi n Luqman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Sunday, 29-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
25 Februari 2006



Terima kasih kepada semua yg datang ke KLIA malam tu. Terima kasih yang terhingga untuk semua kaum kerabat, Dr. Rohana n husband, Azlan and student-student final year yg sanggup datang malam-malam tu.

Kitaorang nyaris-nyaris nak kena tinggal kapal malam tu. Itulah lambat sangat masuk dalam. Last-last sampai nama kena panggil. Barulah tersedar yg kitaorang dah lambat. Sampai gate pukul 11.40 pm, kapal patut berlepas pukul 11.55 pm. Masa tu semua org dah duduk dalam kapal kitaorang yang last sekali masuk. Mujur dengar announcement tu, kalau tidak mau kena tinggal .


Monday, 23-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Reunion

Selepas dua bulan baru dapat internet dan baru dapat nak update fotopage ni. Kenalah ikut giliran and we start with gambar2 sebelum berlepas ke UK.

I think this is our first reunion after I got married in 2002 (dah lima taun rupanya) and pheeewww how time flies. Now, we had kids in tow except for you know who...hehehe. 3-2-2 was (and still is for some of us) our abode during our younger years (macam dah lama je...we still young) at the university. We had great memories and I'm sure it will always be cherished.

To my beloved friends: Jue, Fara, Lie, Yana, Sue
Hopefully this friendship will last forever sampai ke anak cucu. Manalah tau kot kita boleh berbesan nanti...hehehe.



Sunday, 11-Feb-2007 14:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Papa



Sunday, 11-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark



Thursday, 8-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark



It's nothing actually, just for the CT Scan. He's not sick, don't worry.


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net