++++ Adib Raha Kimi Luqman ++++

By: Mama Kimi n Luqman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 8-Jul-2007 23:25 Email | Share | | Bookmark
Fruit Picking

Ni kira macam teaserlah, gambar akan menyusul kemudian. Ceri tu sedap dan manis tapi rasberi tu rasa dia pelik sikit.



Saturday, 30-Jun-2007 23:18 Email | Share | | Bookmark



Saturday, 23-Jun-2007 23:04 Email | Share | | Bookmark



Notice that the beach is not sandy beach, but it is pebble-beach (is there such term?). Jalan atas tu macam jalan atas batu yg org buat utk refleksologi kaki. Well, we had great times especially Kimi minus the hot weather (baru 4 bulan duduk sini dah tak tahan panas hihihi).

Due to the bad traffic, we didn't go anywhere. Just two places, the windmill (which was located in a residential area, ingatkan ada sungai ke padang ke tepi windmill tu.. haha) and the beach.

For more info, go to the Brighton and Hove Tourist Information Website
Brighton is the most enchanting, exciting, extraordinary seaside city in Britain. However brazen that may sound, it is no exaggeration. With its cosmopolitan air, oodles of restaurants, hotels, bed and breakfast places, feverish nightlife and abundance of culture, the place defies comparison with anywhere else this side of the English Channel. For centuries it has been regarded as a 'pleasure dome', and that's not about to change. If you love life, welcome to Brighton and Hove.


Friday, 22-Jun-2007 16:45 Email | Share | | Bookmark

Jue,
Cheesecake tu aku buat special untuk kau. Aku balik nanti, aku buat banyak2 lg utk kau hihihi

Click here and here for the recipes.


Friday, 22-Jun-2007 15:12 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan: Brighton





[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net